Články

Nejsem žádná spisovatelka ani blogerka, nicméně v průběhu své praxe se setkávám se spoustou různých názorů a zajímavých poznatků. V této sekci naleznete ty názory, které mě nějakým způsobem oslovily. Buď se mi zdály správné, zajímavé či kontroverzní. Samozřejmě se mnou souhlasit nemusíte a já Vás k tomu rozhodně nenutím. Pokud je Váš názor jiný než můj, prosím, nerozčilujte se (není to zdravé), nenadávejte mi a konstruktivně kritizujte. Ráda si Vaše názory poslechnu (nebo lépe řečeno přečtu), proto mě neváhejte kontaktovat pomocí kontaktního formuláře.

Chceš podpořit dobrou věc, a zároveň si trošku zasportovat? Přijď 23. září ve 12:00 do stromovky na 2. ročník benefičního běhu pro rozštěpové děti.

Přemýšlíte, co dělat poslední víkend v srpnu? Už nemusíte :) Přijďte si zacvičit nebo jen tak kouknout na Hlubokou do Sportovně relaxačního areálu.

Přemýšlíte o návštěvě hodiny Bosu? Nebo dokonce o koupi míče domů? Pak je tento článek přesně pro Vás.

Dělená strava patří rozhodně k jedné z nejznámějších "diet". Existuje mnoho názorů, zda je zdraví prospěšná a lze díky ní zhubnout, nebo není a nelze. Jenže co když není pouze jedna "dělená strava"? Co když je možné dělit stravu jiným způsobem?

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky